Jeg er 54 år gammel og har frem til 2017 arbejdet som tekniker indenfor com voice området men er oprindelig uddannet elektriker. Jeg har ofte tænkt på at blive selvstændig men har frem til 2017 ikke været klar på hvilken retning og indenfor hvilket område det skulle være.

For 7 år siden faldt jeg ned fra en stige hvor jeg landede på korsbenet og slog min ene side, især min ene skulder. Jeg døjede lang tid med smerter og forskellige traditionelle behandlinger kunne ikke afhjælpe det. Ved en tilfældighed konsulterede jeg efter 6 måneder en kropsterapeut hvilket blev en oplevelse, der fik afgørende betydning for mit fremtidige liv. Udover at jeg efter 2-3 behandlinger fik kureret mine skulderproblemer, blev jeg også nysgerrig på denne behandlingsform og blev optaget af hvordan man indenfor kropsterapi tænker kroppen som en helhed og arbejder med balance og sammenhængen mellem krop og sind.

Mit uheld på stigen tændte en nysgerrighed efter at forstå og blive klogere på denne behandlingsform, hvilket betød at jeg startede på Totums kropsterapeut uddannelse i april 2017, havde mine første elevbehandlinger juni 2017 og i 2018 opsagde min faste stilling for at gå selvstændig som kropsbehandler. Jeg har aldrig fortrudt og for mig var det det helt rigtige valg. Jeg brænder for at hjælpe klienter med deres fysiske og psykiske problematikker og føler at jeg er landet det helt rigtige sted arbejdsmæssigt.